Седмичен ХОРОСКОП - 22.01 - 28.01

Astro преди 6 години

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Ако сте родени под знака на Лъва, то през тази седмица вниманието ви ще бъде ангажирано със събития, свързани с момиче или млада жена, най-вероятно ваша близка или роднина. Събитията в нейния живот може да са трудни, сложни и изискващи време и търпение за тяхното разрешаване. Вашият съвет и подкрепа ще бъдат много важни за нея.

Сега ще осъзнаете безперспективността на свое желание или идея, която сте искали да реализирате много. Това обаче ще ви даде шанс да насочите вниманието и енергията си към други хоризонти, които обещават по-реални резултати. Хубавото в цялата ситуация е, че осъзнавате всичко това сами – без някой да се опитва да ви наставлява.

В общ план тази седмица вещае приятни контакти и срещи. Особено полезна информация ще получите от хора, родени под знаците на Рак, Риби или Скорпион.

В началото на седмицата ще впечатлите определени хора, които ще ви напомнят, че сте на прав път и има за какво да се гордеете до този момент. Понякога сте твърде строги към себе си, а е редно да се огледате и да видите, че действията ви не са напразни. Странно е, че често се случва да повярваме по-скоро, когато някой друг го казва, отколкото самите ние.

От сряда до петък ще преживеете промени, най-вече в професионален план. Въпреки целия ви успех, все още имате да усъвършенствате някои свои методи и възгледи. Осъзнавате го и това променя всичко.

През уикенда вече ще планирате следващия си ход. Междувременно: не забравяйте любовта! Тя ще бъде навсякъде около вас през почивните дни.
 

Хороскоп

Още от Astro