Седмичен ХОРОСКОП - 22.01 - 28.01

Astro преди 6 години

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Ако сте родени под знака на Везните, то през тази седмица ще разговаряте, обсъждате или действате по задачи, свързани с вашия дом или имот, който притежавате. По тези въпроси ще получите помощ от правилните хора.

През периода ще се върнете към свои стари идеи и планове, свързани с работа или образование. По една или друга причина не сте осъществили тези свои цели, но сега пред вас се отварят възможности, които не искате да пропускате повече. Обстоятелствата са на ваша страна.

Мнозина от вас ще се радват на дългоочакван успех, а други ще получат предложение, което ще им отвори нови врати в професионален план.
Ще получите важна новина от друго населено място, която може да изисква от вас пътуване в близкото бъдеще. Новите запознанства ще бъдат важни за вас през този период. Чрез тях ще получите важна информация, полезни съвети или нови шансове за развитие.

В началото на седмицата се нуждаете от повече увереност. Настройте ума си така, че да нямате съмнения в себе си. Така действията ви ще бъдат целенасочени, честни и устремени, а най-важното – успешни.

От сряда до петък вече е виждате желани резултати. Това ще ви стимулира.
Равносметките и плановете за бъдещето са важни, така че си отделете известно време за размисъл.

През уикенда се отдайте на творчески занимания.

Хороскоп

Още от Astro