Седмичен ХОРОСКОП - 22.01 - 28.01

Astro преди 6 години

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Ако сте родени под знака на Стрелеца, то през тази седмица ще преживеете най-различни промени, премествания или нововъведения на работното ви място, в бизнеса и в личен план.
Каквито и да са конкретните събития, в които ще бъдете въвлечени през периода, те определено ще отворят пътя ви към нещо по-добро, независимо дали събитията са добри, или лоши. Новина, която ще стигне до вас, ще ви накара да се замислите дълбоко върху някои неща в живота ви.

През тези седем дни бъдете много внимателни със седмичния си бюджет. Възможни са непредвидени разходи, които ще ви се отразят зле, ако не се „застраховате“.
Не се подлъгвайте от обещания, които ще ви накарат да бъдете в очакване на тяхната реализация. Разчитайте предимно на себе си.

В началото на седмицата ще се сетите за планове, които не сте реализирали в миналото по една или друга причина. Сега обаче се сещате за тях и не искате повече отлагане. Независимо дали става дума за екзотично пътуване, или важна стъпка – започнете да работите в тази посока.

От сряда до петък сте заети с досадни ангажименти, които обаче не могат да бъдат оставени за по-късно. Отмахвайте ги едно по едно, като в същото време не бързате прекалено много. Само така ползотворно ще се справите с всичко.

През уикенда ще се смеете силно, а причината за това ще бъде един много специален човек.

Хороскоп

Още от Astro