Следва

Trend report: Teeny-tiny очилца

Слиман. Ще удуши ли финално модната монахиня на Файло, или всичко ще избухне в кутюр

И сме абсолютно убедени, че първата му колекция за Celine ще е повече от убийствена, а за нея ще се говори месеци наред.

All fashion преди 5 години

През уикенда модната индустрия бе разтърсена от новината, че Еди Слиман, бивш криейтив шеф на Yves Saint Laurent, ще заеме мястото на Фиби Файло, която се отказа от модната къща Céline в края на миналата година.

Оказва се, че освен че ще поеме дамската колекция, новият творчески директор ще пусне мъжка линия с бранд Céline, а също така и парфюми с името на едноименния моден лейбъл. Еди е обещал да "удари" и кутюр сцената.

Любопитното е как Слиман ще успее да впише рок-чик лолитския си стил в монохромната и крайно изчистена линия ала за модни монахини, която наложи Файло за Къщата в последните години.

В едно сме убедени, през септември тази година Céline ще изглежда доста по-дръзко и вероятно напълно различно!

More All fashion

За пръв път в историята чернокожа дама оглавява британския Vogue

All fashion преди 4 дни

Чиома Ннади бе назначена за ръководител на редакционния отдел на британския Vogue, съответно за наследник на Едуард Енинфул, който напусна поста през юни, поради, както се твърди, конфликт с Анна Уинтур

Безпрецедентно: откраднаха целия Balmain точно преди ревюто в Париж

All fashion преди 4 дни

Камионът, превозващ колекцията SS24 на френската модна къща, е отвлечен на път за централата на Balmain, като крадците са отмъкнали над 50 готови луксозни ансамбъла за предстоящото на Седмицата на модата в Париж Пролет/Лято 2023 (PFW SS24) ревю