PFW Mens Есен/Зима 2018: Balmain

Този сезон мъжкият Balmain показва една модна армия, толкова безумно секси, че направо готова да "удари" градския нощен клуб.

"Твърде много парти mood?", запита в бекстейджа Рустейн, а ние му отговаряме: Никак даже!

Все пак модата не е еволюция, а революция... и от време на време ни допада начинът по който креативният директор на Balmain умело си играе с пайетите по дизайните за силните половинки.

Милитъри вайб във всичките му текстилни видове: от трико до винил и дори паракорд. Вечната верига, добавен с вкус като акцент или аксесоар... или пък rebel бродерия, която отличава и привлича погледите.

Смеем да кажем, че симпатичната промяна в мъжката линия на Оливие Рустейн, определено може да му донесе повече почитатели от аудиторията на господата.
 

Цялата, не само мъжка, колекция в галерията горе>>>


Коментари: 1

Реалист (2018/01/22 / 20:57)
Слава Богу! Ето това искам да виждам! Мода, която се променя, дизайнери, които умеят да се надграждат и променят. Добре, че не всичко свършва с омръзналите до втръсване оувърсайъ суичери и развлачени клошарски парцали на Баленсиага/Ветементс и разните безумни и непоказващи нищо ново марки като Гоша Рубчинский и тем подобни. Наречете ме луд, но според мен напоследък са прекалено и излишно много overhype-нати ГРЕШНИТЕ брандове. Нагледах се на напъни... Или какво беше казала Сашка / @моят стил е липсата на стил". "ДА" на подобни дизайнери, които все още имат с какво да ни изненадат! П.С Драга редакция, защо вече не мога да влизам с оригиналният си nickname Realist?

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia