Следва

Уебър & Тестино OUT от модната индустрия?

Карл Лагерфелд използва щерката на Синди Крофорд за слава

Now what?

All fashion преди 6 години

Кая Гербер, едно от най-обещаващите имена сред моделите за изминалата и настоящата година, но и също така звездно отроче на Синди Кроуфорд, май ще се изявява в нова светлина.

16-годишното едва прохождащо в индустрията момиче влиза в ролята и на дизайнер, където ще си колаборира със самия Карл Лагерфелд за едноименния му бранд.

Напълно наясно сме, че младото момиче няма нито опит в дизайна, нито вероятно и сремежи за такова развитие. Движещите сили зад Lagerfeld обаче, в това число и главният изпълнителен директор Пиер Паоло Риги, смятат звездния шум около Кая за подходящ трамплин за бранда, който през последните няколко сезона не може да се похвали с толкова високи продажби.

През септември месец ще станем свидетели на последната звездна колаборация, за която звездното лице няма ни най-малка заслуга, но пък за сметка на това, открито ще се радва на "успеха си"...

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.