Dare U: UGG над коляното

Wait... WHAT?

Уютно удобни и толкова лежерни за носене, някак си неусетно свикнахме с дизайна им, излязъл сякаш от екипировката на някой астронавт.

UGG са наистина неразделна част от зимата, а вече очевидно и от краката на Роузи Хънтингтън-Уайтли, която с охота ги рекламира навред.

Уви, обаче, последният им скандализиращ дизайн ни идва TOO MUCH! По време на Седмицата на мъжката мода брандът за обувки представи over the knee UGGs, които меко казано: никак не галят модното, а и не само, око!

В колаборация с креативния директор на Y/Project Глен Мартинс, UGG пусна на пазара ботуши над коляното... с една дума нещо като домашни пантофки в thigh high версия.

Дизайнът симпатично напомня на slotchy версията на обувките на Saint Laurent и Вакарело, но силуетът е далеч по-груб. Сещаме се и за тези "любими" Crocs с платформа, които Гвасалия представи на предишното дефиле на Balenciaga.

Ние, честно да си признаем, се колебаем сериозно - харесват ли ни или не, и определено не можем да вземем крайно тежко решение, за това оставяме тази работа на вас?

Бихте ли носили UGG над коляното? Отговорите в анкетата долу>>>


Анкета

Бихте ли носили UGG над коляното?

Коментари: 1

T
TheaB (2018/01/23 / 21:17)
Какво?! Не..

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.