Fashion battle: Стил в кишата

Fashion battle: Стил в кишата

Rазтопяваме модния си усет с пънк и underground "футуризъм"

Вече втори ден умуваме над въпроса: Как изглежда най-подходящият ауфит /извън клишетата/ специално създаден за тези мокри дни?

Креативно се отцепваме от "стандартните"  за градската среда ботуши и аксесоари, с цел да създадем интересни модни предложения и експериментални визии. В контрастта е красотата и всеки от нас е различен и прекрасен. Намираме хармонията в еклектичните модни елементи и в различните вътрешни усещания за стайлинг на двама от редакторите ни.

Оценете и разтопете надрасканата стайлинг хармония в анкетата долу и нека по-добрия спечели.

Давид

Колкото и да се радваме на белия сняг през прозореца, все някога трябва да минем по "нелепите" зимни улици. И абсолютно на всички ни става лошо от „чаровната“ киша. Бляк! Но нека се успокоим малко, защото и тя носи своята доза чар. От личен фешън опит, имам идеална препоръка за вас. Груби, поне така ги наричат, гумени, високи и жестоки - любимите ми ботуши до коляното на Fouganza. Трудно за съчетаване ли? Абсурд, колкото и да са грубовати, толкова са и шик. В интересно комбо, микс на елегантното, естественото, спортното и изкуственото, със сигурност с тях уцелваме перфектен стрийт стайл. Малко игра с текстурите, разчупени форми на дрехите и обемите, натрупани като слоеве един върху друг, и voilà! Погледнете в огледалото, не сте ли перфектни за кишавите студени дни?

Ботуши SCHOOLING ADULT HORSE RIDING 25 лв.
Анцуг Acne Studios 821 лв.
Пола Zara 60 лв.
Палто Rick Owens 3 802 лв.

Анкета

Чий аутфит ви харесва повече?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.