Следва

Spring 2018 Couture: Chanel

Fashion battle: Стил в кишата

Rазтопяваме модния си усет с пънк и underground "футуризъм"

All fashion преди 6 години

Вече втори ден умуваме над въпроса: Как изглежда най-подходящият ауфит /извън клишетата/ специално създаден за тези мокри дни?

Креативно се отцепваме от "стандартните"  за градската среда ботуши и аксесоари, с цел да създадем интересни модни предложения и експериментални визии. В контрастта е красотата и всеки от нас е различен и прекрасен. Намираме хармонията в еклектичните модни елементи и в различните вътрешни усещания за стайлинг на двама от редакторите ни.

Оценете и разтопете надрасканата стайлинг хармония в анкетата долу и нека по-добрия спечели.

Давид

Колкото и да се радваме на белия сняг през прозореца, все някога трябва да минем по "нелепите" зимни улици. И абсолютно на всички ни става лошо от „чаровната“ киша. Бляк! Но нека се успокоим малко, защото и тя носи своята доза чар. От личен фешън опит, имам идеална препоръка за вас. Груби, поне така ги наричат, гумени, високи и жестоки - любимите ми ботуши до коляното на Fouganza. Трудно за съчетаване ли? Абсурд, колкото и да са грубовати, толкова са и шик. В интересно комбо, микс на елегантното, естественото, спортното и изкуственото, със сигурност с тях уцелваме перфектен стрийт стайл. Малко игра с текстурите, разчупени форми на дрехите и обемите, натрупани като слоеве един върху друг, и voilà! Погледнете в огледалото, не сте ли перфектни за кишавите студени дни?

Ботуши SCHOOLING ADULT HORSE RIDING 25 лв.
Анцуг Acne Studios 821 лв.
Пола Zara 60 лв.
Палто Rick Owens 3 802 лв.
 

Филип

Настръхвам от снежния и ужасен ураган навън, който бавно се повлича и зад себе си оставя кални локви вода. Атакувам катастрофалното време с пролетни панталони с принт. Подчертавам визията с маджента шал, добавям oversize анцуг, изписан с метафоричен слоган, дълго черно палто и любимите ми ботуши за планина, които прекрасно се композират в смесицата на тези различни модни елементи. Всичко е фешън, когато естетиката е "перфектно" изобразена.

Ботуши Lowa от 379 лв. на 247 лв.
Шал Balenciaga 968 лв.
Палто Zara от 229 лв. на 79 лв.
Панталон G- Star 352 лв.
Анцунг Make money not friends 269 лв.

 

 

 

Анкета

Чий аутфит ви харесва повече?

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 20 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.