Следва

CloseUp: Запознайте се с порасналата дъщеря на Бил Гейтс

WIN IT! Маската с хиалуронова киселина ESTHEDERM, която прави кожата ЦАРИЦА

Средата на седмицата е, настроението ни е работно, динамично и много добро!

All About Life преди 6 години

В тази връзка, и с нежното професионално рамо на френската топ-марка ESTHEDERM, днес ви даваме възможност да получите не една, а цели три изключителни награди. Това е новата ни игра, партнираме с Institut ESTHEDERM Paris, а залогът са три маски INTENSIVE HYALURONIC!

Маската овлажнява интензивно, изглажда фините линии и намалява усещането за опъната кожа. Има нежна, нелепкава крем-текстура, която интензивно изпълва кожата и осигурява комфорт. Комбинацията от две форми на хиалуронова киселина – хиалуронова киселина с висока молекулна маса и капсулирана хиалуронова киселина, допринася влагата в епидермиса да е съхранена, а фините линии – изгладени. Кожата е успокоена, дълбоко хидратирана и видимо подмладена. Тенът е свеж и сияен.

С това обещание, за което ви гарантираме, че се превръща в мигновена реалност, ви каним да споделите с нас своя отговор на въпроса:

За среща с кого искам да изглеждам фантастично?

Имате цялата свобода на света - изберете мъж, приятелка, екранен красавец, мечтан обект или просто себе си.

Споделете съкровените си помисли за красота и любов, а ние ще подарим по една опаковка от този неземен трик за сияйна, млада, великолепна кожа на три от вас.

Чакаме ви на  [email protected] или в коментар под статията до 31.01.2018 г. вкл.

 

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 13 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 13 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.