Следва

Spring 2018 Couture: Ralph & Russo

Spring 2018 Couture: Chanel

Типично, с много разкош, извън рамките - Лагерфелд, любител на амбициозно и грандиозно шоу, представи кутюр колекцията за Пролет 2018-та на Chanel.

Runway преди 6 години

Този път гостите на Френската къща бяха поканени в Гранд Палас, разположен близо до Шанз-Елизе.

А един от акцентите на ревюто бе появата на 16-годишната Кая Гербер, дъщеря на Синди Крофорд и новата муза на Карл Лагерфелд. За девойчето това е първо участие в Haute couture ревю.

Кая стартира по фантастичен начин: пременена в бледо розова рокля с ефектни детайли и остри текстилни ботуши до глезен. Образът на модела се допълни от шапка с тюл и цветя.

И този път, както винаги, Карл подготви нещо ново за аудиторията. Никога не обръщащ се към архива, Лагерфелд винаги търси вдъхновение в нещо ново и модно уместно.

"Винаги продължавам. Интересува ме какво се случва сега, а не това, което вече се е случило. Никога не се вглеждам в миналото. Аз не мога да понасям архивите!", искрен е творческият директор на Chanel.

Само едно не се променя за дизайнера - музите. А на финала, традиционно, публиката се наслади на кръщелника на Лагерфелд, който разпръскваше цветя по котешката пътечка, за да приветства края на дефилето с "булката".

Цялата Couture колекция на Chanel в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.