Следва

"Булката" на Ralph & Russo наета за да прилича на Меган Маркъл

Spring 2018 Couture: Ralph & Russo

Любимците на Меган Маркъл...

Runway преди 6 години

Базираните в Лондон Ralph and Russo се радват на по-голямо публично внимание сега повече от всякога заради годежната сесия на Меган Маркъл с принц Хари, на която актрисата се появи именно с дизайн на къщата.

За Пролет 2018, креативната половинка на дуото, Тамара Ралф се обръща към Изтока за инспирация, което в дизайните се превежда като изкусително женствени силуети с много богата декорация, на места дори прекалено богата и тежка. Кристали, щраусови пера, фини верижки, перли и бродерии върху коприна успяват да намерят своето място като орнаменти по отрупаните рокли, което прави присъствието на Изтока неоспоримо.

За разлика от декорациите, силуетите сами по себе си не са прекалени, а напротив силни, но женствени, както и още изключително комплиментиращи женското тяло, похват, добре познат ни от работата на Ralph and Russo. А палитрата, освен с редовните появи на бяло, черно, розово и телесно, може да се похвалии с цели пет от тенденциозно ориентираните за сезона цветове - червено, жълто, зелено, розово и лилаво.

Цялата колекция на R&R в галерията горе>>>


More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.