Базираните в Лондон Ralph and Russo се радват на по-голямо публично внимание сега повече от всякога заради годежната сесия на Меган Маркъл с принц Хари, на която актрисата се появи именно с дизайн на къщата.

За Пролет 2018, креативната половинка на дуото, Тамара Ралф се обръща към Изтока за инспирация, което в дизайните се превежда като изкусително женствени силуети с много богата декорация, на места дори прекалено богата и тежка. Кристали, щраусови пера, фини верижки, перли и бродерии върху коприна успяват да намерят своето място като орнаменти по отрупаните рокли, което прави присъствието на Изтока неоспоримо.

За разлика от декорациите, силуетите сами по себе си не са прекалени, а напротив силни, но женствени, както и още изключително комплиментиращи женското тяло, похват, добре познат ни от работата на Ralph and Russo. А палитрата, освен с редовните появи на бяло, черно, розово и телесно, може да се похвалии с цели пет от тенденциозно ориентираните за сезона цветове - червено, жълто, зелено, розово и лилаво.

Цялата колекция на R&R в галерията горе>>>


Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia