Следва

Кръвни връзки: Елиза и Андре Токев vol.2

CloseUp: Запознайте се с порасналата дъщеря на Бил Гейтс

Как си живее 21-годишната дъщеря на един от най-богатите хора на планетата?...

Celebrities преди 6 години

Всеизвестният 62-годишен милионер Бил Гейтс е доста потаен стане ли въпрос за семейството. Информация и снимки на най-близките му хора са си истинска находка, но за щастие, 21-годишната му дъщеря, като всеки млад човек, е обхваната от Instagram манията и ни дава достъп до повече от благотворителните пътувания и научните конференции на баща си.

Въпреки че състоянието на Бил Гейтс се оценява на 90,5 милиарда долара, Дженифър не се счита за част от тийнейджърите, водещи разточителен и показен живот, харчейки парите на мама и тате. Факт е, че момичето не може да разполага с всички сметки на родителите си, но пък и не може да се оплаче от липса на каквото и да било.

Джен ще завърши специалност в биологическия факултет към Станфордския университет тази година, а хобито й е истински аристократско – конна езда. И любовният живот на наследницата на IT магната не страда, а в инстаграм профила й редовно се появяват кадри със симпатичния спортист с египетски корени, Наил Нассаар.

Според запознати, на Джен й било забранено да използва каквито и да били социални мрежи до 14-годишна възраст, но изглежда тези ограничения са далеч в миналото, защото не минава и ден, в който госпожица Гейтс да не сподели снимка с последователите си.

Как си живее една от най-богатите наследници, показваме в галерията горе>>>

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 16 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.