Back in the game: Идват ли на мода сандалите с чорапи?

Back in the game: Идват ли на мода сандалите с чорапи?

Секси или не?

За разлика от дамската мода, която великолепно е разработена и изобразена чрез милион интресни силуети и елементи, в мъжката фешън платформа /допреди няколко години/, не се забелязваше креативна ескалация откъм дизайн в ежедневните и вечерни модни мотиви.

Paris Fashion Week Men’s Fall 2018: Maison Kitsuné, Lucien Pellat Finet, and Kolor

2017-та  бе интересна година с експериментални и красиви тенденции, както за жените, така и за мъжете. Станахме свидетели на така модерните ризи, разкопчани в областта на пъпа. Време е да се скандализираме още повече...

Модната истерия "чорапи + сандали" отново облада много известни личности. Имена като Дейвид Бекъм и Джъстин Бийбър заложиха на мини тренда, който е релативно ужасен или красив, разбира се, зависи от личния вкус.

Респективно доста модни лейбъли се опитаха да намерят златната среда /при създаването на колекциите си/ и точната мярка за тази концепция, естетично да изглежда, горе-долу симпатично и приятно за окото.


Paris Fashion Week Men’s Fall 2018

Maison Kitsuné "изстреля" доста провокативни сандали с косъм в комбинация със сиви чорапи. Lucien Pellat Finet пък анархично разчупи стереотипа за точната модна визия с бански костюм при мъжката популация. Бански и чорапи, anyone!?

"Мисля, че мъжете трябва да избягват сандалите напълно, освен на плажа.", твърди пък от своя страна Ella Riley-Adams.

Коментари: 1

T
TheaB (2018/01/23 / 21:15)
O, не..

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.