Следва

XX75

Back in the game: Идват ли на мода сандалите с чорапи?

Секси или не?

All fashion преди 6 години

За разлика от дамската мода, която великолепно е разработена и изобразена чрез милион интресни силуети и елементи, в мъжката фешън платформа /допреди няколко години/, не се забелязваше креативна ескалация откъм дизайн в ежедневните и вечерни модни мотиви.

Paris Fashion Week Men’s Fall 2018: Maison Kitsuné, Lucien Pellat Finet, and Kolor

2017-та  бе интересна година с експериментални и красиви тенденции, както за жените, така и за мъжете. Станахме свидетели на така модерните ризи, разкопчани в областта на пъпа. Време е да се скандализираме още повече...

Модната истерия "чорапи + сандали" отново облада много известни личности. Имена като Дейвид Бекъм и Джъстин Бийбър заложиха на мини тренда, който е релативно ужасен или красив, разбира се, зависи от личния вкус.

Респективно доста модни лейбъли се опитаха да намерят златната среда /при създаването на колекциите си/ и точната мярка за тази концепция, естетично да изглежда, горе-долу симпатично и приятно за окото.


Paris Fashion Week Men’s Fall 2018

Maison Kitsuné "изстреля" доста провокативни сандали с косъм в комбинация със сиви чорапи. Lucien Pellat Finet пък анархично разчупи стереотипа за точната модна визия с бански костюм при мъжката популация. Бански и чорапи, anyone!?

"Мисля, че мъжете трябва да избягват сандалите напълно, освен на плажа.", твърди пък от своя страна Ella Riley-Adams.

Ние оставаме безпристрастни... или почти. Защото Дейвид Бекъм дори и така стилизиран няма да го върнем, а и не можем да отречем - тичат му /и чорапите, и сандалите/.


Джъстин Бийбър и Дейвид Бекъм

Като за финал, завършваме така, с куп снимки на хумористично пременени мъже, които са се опитали да се втъкмят в новата /ретро/ тенденция: ТУК! 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 23 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.