Следва

Стил урок на седмицата: Prints

Spring 2018 Couture: Alexandre Vauthier

Rule breaker...

Runway преди 6 години

Разчупени дизайни, бунтарска музика и моден усет извън рамките на очакваното - както винаги Alexandre Vauthier не ни изненада и представи кутюр визии, по които припадаме.

С лек привкус на лошото момче Alexander McQueen от едно време, не само заради карето, и съмнителна прилика с част от модели на Вакарело за Пролет/Лято 2018 за Saint Laurent, 46-годишният френски дизайнер даде живот на новите си разчупени хрумки.

Eighties encore ни намига от котешката пътечка, а миксажът бе от всичко: от кадифени милитъри якета и почти безформени панталони в златно каре до остро изразени рамене и гигантически панделки.

Дяволът е в детайла, както казват хората, а по време на това дефиле малките допълнения към дизайните не липсваха. Жестоки шапки, тип фесове или военни каскети, и ултра тренди слънчеви очила тип Грейс Джоунс стил с лейбъл Alain Mikli. Skinny glasses to the WIN!

Всичко от бунтовника Vauthier в галерията горе>>>


More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.