Следва

YSL и Beauty Hotel-ът им в Париж

Бюти ексхибиционизъм: Единствените ТРИ за края на света

Самотен остров на края на света. ТРИ козметични продукта /нито грам повече/. Какво взимаме?

Beauty News преди 6 години

Всички знаем колко лесна е грижата за външния вид, когато под ръка имаме изобилие от продукти, които обещават да ни направят по-красиви, по-млади, по-еди-какво-си.

Какво обаче ще се случи, ако имаме право само на ТРИ, точно само ТРИ? Без които не можем да живеем, не може да оживеем, абе, не може да дишаме, въпреки, нали, че ще сме на самотен остров, по вероятност в Океан-а, и без никакво съмнение без капка ром или пък секси пират на име Джак Спароу.

Редакцията отива "на заточение" с тези:

Цветина

От баба знам, че NIVEA спасява живот и сваля сериозно количество годинки от лицето ти. Ако щете вярвайте, но никога няма да й дадете 74 години, когато я видите. И причината е само една: сутрин и вечер се маже с точно този крем.

Щипалката, както й казвам аз, е безценна за края на света, bacause who wants hair everywhere?

Ииии last but not least - Мента, глог и валериан, защото човек не е красив, когато е ядосан, нервен, притеснен, паникьосан и всякакви подобни производни.

Давид

О не, гонят ме или просто е тест? Островът няма нищо, а тръгвам с три неща. Ужас, кое първо? Ок, приемам условието три, може би е за щастие. Първото нещо е дезодорант, със символика в името му, „Dove Go Fresh“, без който не ходя никъде. Приятен мирис на краставица и зелен чай, фреш, нежно за кожата и дълготрайно. Второто много важно нещо, което ще ми помогне в доброто поведение е аргановото масло за коса. Приятелят, който винаги ме спира при желанието да покажа среден пръст на климатичните условия, желаещи да унищожат краищата на косата ми. Надявам се, няма да ми изневери и сега. И да, третото важно нещо, за което нямам съмнение, а в същото време и емблематично за мен, е любимият ми спайси-флора аромат, Kenzo Jungle Éléphant. Случайност или не, създаден през1996, като микс от мандарина, кардамон, карамфил, пачули, ванилия и кашмир, абсолютно перфектно, описващи алтер егото ми. В духа на природните и тропически съставки във всичко, от което се нуждая, символично на мястото, на което ме пращате, готов съм. Хайде, тръгваме!

Диана

Дори не помня кога започнах да се гримирам и да експериментирам с визията си. Май бях 7-ми или 8-ми клас. През годините преминах през всякакви катаклизми докато намеря перфектната козметика и грим за кожата ми. Разбира се, веднъж щом съм ги открила, никога няма да ги оставя и идват с мен и на самотен остров. На този етап трите ми фаворита, без които не мога са:

М.А.C. Bronzing Powder. Кой каза, че нямам скули по рождение?!

Матиращата пудра на CLINIQUE. Перфектно покрива и най-малкия детайл.

The Balm Meet Matt(e) Hughes в тъмно лилаво. Държи цял ден и цял нощ, независимо от броя на чашите вино.

Филип

Синята ми четка! И апокалипсис да се случва в момента, емблематичната ми прическа винаги трябва да бъде топ наместена. Солената вода изсушава кожата и обмислях да взема лосион за тяло, но го жертвах за сметка на лака за коса.

Nivea крем за бебешка кожа е /според мен/ най-перфектният козметичен продукт. Винаги, когато кожата ви е подложена на екстремни топлини и солени води, действа безупречно.

Да обясня защо лака за коса и защо Intesa, I love her so much! Винаги ми позволява да си поиграя с формата на прическата и не помръдва поне до следващия ден.

Йоанна

На самотен остров отивам с три любими и важни женски глезотии, които ще направят всеки мой ден по-ароматен, изпълнен с грижа и всичко останало, но не и самотен! Разбира се, слънчево русите коси ще подхранвам с любимата маска на Moroccanoil. Дневната и нощна доза свежест ще получавам, освен от тропичния островен климат, но и от сребърното бижу на Esthederm- Еau de celulaire. За финал ще взема нещо, което ще се грижи и за двете - масло на René Furterer.

More Beauty News