Следва

Всички носят: Nina на Gabriela Hearst

Spring 2018 Couture: Givenchy

Симпатична стерилност...
 

Runway преди 6 години

... или не съвсем! В тази си кутюр колекция Клеър Уайт Келър показва жестокостта на жената. Грация и достойнство, които от страна на Givenchy липсваха на пътечката за висша мода.

Типично мъжки кройки, но представени по много женствен начин, с един модерен привкус на отличителния характер на нежните половинки.

Скулптурирани монашески деколтета и дълги палта в комбо с феерични рокли, които определено ще се радват на много внимание от звездите по червения килим.

А критиците са категорични, че в този дебют за Givenchy, Клеър Уайт Келър се отличи като жена, която заслужава мястото си в съвременната висша мода.

Цялата кутюр колекция на Къщата в галерията горе>>>


More Runway

Dior Haute Couture AW25: ако гръцките богини спортуваха

Runway преди 1 седмица

Мария Грация Кюри ли е най-модерният дизайнер днес? Този въпрос си зададохме, виждайки новата колекция висша мода на италианската дизайнерка за френската модна къща. Мария Грация просто изостави традицията на корсажите и представи иновативен Sporty Couture.

Alexis Mabille и Stephane Rolland Haute Couture 2025 - Ода за мечтата за Париж

Runway преди 2 седмици

Двамата френски дизайнери създадоха и показаха колакциите си съвместно на Седмицата на висшата мода в Париж. За фантастичните силуети аплодисментите се оказаха нестихващи, а причината е разказаната история, или по-скоро мит, за Париж, който никога не спи.