Следва

Линдзи Лоън is Back!

YSL и Beauty Hotel-ът им в Париж

Париж, четвъртък, 2018-та 

Beauty News преди 6 години

В самото сърце на Париж миналия месец модната империя YSL Beauté откри първия си временен YSL BEAUTY HOTEL – логично и чакано продължение на добре познатия YSL BEAUTY CLUB – ексклузивно, обсебващо преживяване, посветено на красотата и музиката.

Идеята - отлична в имиджово отношение, бе, чрез YSL BEAUTY HOTEL марката да пресъздаде атмосферата на хотел и отворен магазин в просторна ефимерна зона, отворена в рамките на само четири дни, респективно 3 нощи. От входа до Beauty Bar, от Drive-in до Powder Room и на втория етаж, гостите се разхождат из стаи, оформени според различно вдъхновение и пълни с последните лансирани грим продукти на гиганта.

За откриването с гост Зое Кравиц – посланик на марката за грим – специалният клуб в BLACK OPIUM хотел е озвучен от DJ като Simi & Haze и Sebastian, както и от живото изпълнение на електро-поп бандата Hyphen Hyphen. Като ВИП гости на събитието се извървяха Даян Крюгер, Кортни Лав, Пресли Гербер, Беатрис Дал, Кристина Базан, Орели Дюпон, Гаспар Ное, Мари Белтрами и много други.

YSL BEAUTY HOTEL бе отворен за кратко и бе затворен след това, но остава в историята като нещо, което Вселената, не само на красотата, би желала да се случи поне още веднаж. Например тук, в София? Защо не!

 

More Beauty News