Следва

Spring 2018 Couture: Valentino

Всички носят: Nina на Gabriela Hearst

Hello, little Lady...

Trends преди 6 години

"Голяма почитателка съм на Gabriela Hearst и по-специално на чантите й. Обичам разпознаваемия им силует, който се вписва прекрасно както във визия с джинси, така и с вечерна рокля", това споделя самата Мирослава Дума за изключително популярните в момента Nina, Ella, Billie и Demi модели на уругвайската дизайнерка и едноименния й бранд.

Gabriela Hearst е име, което изключително нашумя през последните няколко години, благодарение на изключителните си минималистични, но всъщност много интригуващи дизайни. Централата на бранда е позиционирана в Ню Йорк, а чантите, върху които се съсредоточаваме днес, представляват неизменна част от този успех. Най-популярният от гореизброените модели е Nina, която всъщност е кръстена на изпълнителката Нина Симон, която също така е активист за гражданските права. С архитектурния си дизайн и изчистени линии, чантата трудно би оставила който и да е ценител на модата безпристрастен, а така тя се превръща в любимка и на Мирослава Дума, както и още широк спектър от знаменитости.

Друг детайл, който кара нас, но и всеки друг ценител на красивото, да желаем It аксесоара още повече, е фактът, че той не може да се закупи толкова лесно. Ексклузивно на сайта на Gabriela Hearst, чантата може да бъде заявена, но не с директна покупка, а списъкът с чакащи за нея расте с всеки изминал ден.

За кратко обаче олицетворението на модерната класика можеше да бъде закупено онлайн от Net-a-Porter и Bergdorf Goodman миналата година в периода 1-8 октомври. Продажбата бе част от благотворителната инициатива на дизайнерката за намаляване глада на 1000 семейства в Кения, а благодарение на тези продажби, тя успя да дари 600 000$ за каузата.

В богата гама от текстури и цветове, стартовата цена на чантата е 1480 паунда и достига до 12 000 паунда за моделите, изработени от екзотични кожи като змия и крокодил.


 

More Trends