Следва

Фън-шуй помага в личния живот. Виж как!

От архива - Computer Love

Не, не става дума за чат, Skype, MSN и други виртуални пространства, в които завързваме контакти или пък просто поддържаме връзката си, когато сме на разстояние...

Лица преди 14 години

Не, не става дума за чат, Skype, MSN и други виртуални пространства, в които завързваме контакти или пък просто поддържаме връзката си, когато сме на разстояние. Ще се върнем към далечната ’85, когато групата Zapp & Roger изпяха песента Computer Love. Те се превърнаха в звезди, а тя в хит.
Песента достигна първите места в Billboard Chart, а една декада по-късно е дори преиздадена, от същите музиканти – Shirley Murdock и Charlie Wilson, но с малко по-различен аранжимент. През 1995 се появява в албума на R&B групата Xscape.
Макар и от архива, песента присъства и в чартовете на новото хилядолетие – пресъздадена от Lil Kim и T-Pain през 2009.
Както сами сте видяли и от предните ни статии, старите неща не „умират” толкова лесно. Напротив – даже се възраждат. Така и с компютърната любов – дали ще е в буквален или преносен смисъл, тя никога няма да умре.
Особено през лятото – когато едни са тръгнали на лов, други просто чакат романтичния залез, а пък трети...ами те просто се нуждаят от любов.
 Слушай Computer Love тук>>

More Лица