Следва

Shame БЛИЦ: Николай Въжаров

Gucci & сър Елтън - a last tour to remember

Farewell Yellow Brick Road tour

All About Life преди 6 години

Той им отива, те на него - също. Отличен избор на комбинация цвят с цвят, бихме казали.

В последните седмици Елтън Джон дразни феновете си в Instagram със загадъчни постове, придружени от леки намеци за пенсиониране. Само че отправилият се към своята 71-ва годишнина Сър преди това планира дълго турне. Което се чака с истинско настървение от всички - все пак тур на знаменития певец не е имало отдавна.

Елтън обещава извънредно красиво сбогуване, с "най-доброто, фантастично шоу, което някога е правил", озаглавено the Farewell Yellow Brick Road tour.

Към очакването тип "нещо яко ще се случи", се наслоява и супер приятната новина, че за турнето си, артистът ще е облечен от Алесандро Микеле, респективно Gucci. Наскоро Елтън беше забелязан в Gotham Hall в Ню Йорк в цветен блейзър, украсен с изречението, изписано с перли Gucci loves Elton. И ние лавс, и Елтън, и Гучи! Жестоко!

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 2 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.