Следва

FreeRun Bulgaria и Area 52 стартират първата freerun и паркур академия за начинаещи

Editor's Choice: Коя кралска снаха/зет искам да бъда?

Ще се женим! Решихме го! Още напролет!

All About Life преди 6 години

Нито обаче имаме рокли /костюми/, нито място, нито 200 гладни, макар че те винаги се откриваеми. И младоженец/младоженка също нямаме, ама си намерихме!

Всеки един/една от нас кого или КОЯ си избра, разбира се, с кралски произход, защото е толкова приятно-пожелателно, издаваме в редовете по-долу:

Цветина



Обръщам нещата така: Искам да стана снаха на кралица Рания... и, въпреки че първородният й син с крал Абдул II - принц Хюсейн, е малко компромисен, то "свеки" е направо великолепна. Винаги съм била очарована от тази жена и силното й излъчване. Красива, модерна и властна, по онзи особено нежен начин - такава, каквато трябва да е всяка себеуважаваща се дама! А и като цяло, определено не бих имала нищо против да се присъединя към кралското Йорданско семейство!

Диана



Летисия Ортис Рокасолано - Кралица на Испания.
Съпругът й - Фелипе VI, определено влиза в класациите за най-привлекателни мъже в света, поне по мое мнение, но пък не може да стъпи и на малкия пръст на Летисия. Отново по мое мнение, разбира се. Не мисля, че съм способна да намеря какъвто и да било кусур на тази жена. И, макар и синята кръв да тече в неговите вени, то не бих отказала да съм задкулисния кралски зет... If you know what I mean.

Филип



Ей ща волим, мирис от бензина...
Газ-газ, газ-газ.




Обичам дизела под почвата на Близкия изток и титлата ми - първа снаха на крал Абдула и жена на принц Хюсеин ал-Хусейн. С кралица Рания на шопинг ще ходим, с Краля и Ангела Меркел нови граници на света ще скроим. А принцът мой обичан, платовете за колекциите ми на ръце ще носи.

Давид



Ха-ха, женим се, колко е вълнуващо. Ако всички от Редакцията направим сватба заедно, ще стане Big Fat Wedding, заради цялата кралска атмосфера, създадена от сватовете. Ако трябва да си помисля за кого все пак, малко ми е трудно. В Европа не съм сигурен колко ще си отивам с червендалестите бузки на западните принцове. Нека погледна към Изтока. Слънце, пясък, злато, черен мъж и фешън свекърва. Перфектна комбинация. Колеги, пригответе даровете, ЗАМИНАВАМ ЗА КАТАР. Шейх Мохамед бин Хамад бин Халифа Ал Тани, 26-годишен, неженен младеж, амбициозен в лидерството и авантюрист по душа. Перфектен принц + нефт + аз = знаете математиката, нали? Не искам да казвам повече, да не би случайно ми го откраднете, и бързам, докато не се е отказал. Mohammed, I’m coming!

Зорница



Ще ми се, като се замисля, и колкото повече се замислям, толкова повече ми се ще, да бъда половинката на принца на Тайланд, единствен син на покойния тайландски монах Пумипон Адулядет (Рама IX) и кралица Сирикит, принц... (поемете си дълбоко въздух и пробвайте да го кажете на един дъх!) Маха Вачиралонгкорн Бодинтхаратхеппхаяварангкун (и последният да затвори вратата!). Не! Не се подигравам! Нито с желанието си, нито с името на кралската сиамска особа! Защо ми се ще, ли? Ами, хора, това е толкова екзотично - страната, хората, храната, традициите, обичаите, природата, климатът, колкото и невъзможно за изговаряне да е и името на въжделения избраник! Представете си! Никой няма да успява да се обръща към мен официално и ще му се налага да "фамилиарничи" с придобитата ми социално-обществена позиция. И всички просто ще ми казват "Принцесо!" Та, коя жена не е искала поне веднъж в живота си да бъде истинска принцеса?! А и човекът, така де - принц Маха, е учил в Съмърсет, после в Сидни, дори е бил и в Тайландската Кралска армия! Значи със сигурност е добре изучен, напет и ще ме брани! Също, както и предишните си три съпруги, с които вече е натрупал някакъв опит, и ще ме пази като една истинска, приказна, първа дама, макар и под номер 4! Освен това родът му идва от династия с енергийното име Чакри. А моите имат нужда от наместване! И ще се влеят едни Балкански с Будистки мотиви (имам предвид словесното ни общуване!) и ще се оплете небивала шарена рогозка върху пресен ратан за чудо и приказ! Ако знаете само колко яки татуси има - в очите няма да мога да го погледна заради тях! Е, малко е възрастен, но не му личи толкова. И като се има предвид средната продължителност на живота в индокитайската полуостровна държава, всичко ще се преодолее с времето! А търпението ние сме го измислили!


Йоанна



Хммм, мисълта да се омъжа за кралска особа и да стана част от кралско семейство на пръв прочит звучи доста примамливо, но някак си, айде няма нужда. Може да не е крал, а някой руски олигарх, примерно, защото, нали знаете, щастието не е в парите, а в нещата, които ти купува, ха-ха. Шегата настрана, дали момчето/мъжът ще е принц/крал няма значение, важното е любов и привличане да има - може да е трогателно, ма топли!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.