Следва

Totally Erected в четири теми

Mark Knight и Martijn Ten Velden – един голям 2 в 1 финал

Summertime Dance Explosion Solar 09

Culture преди 14 години

Ако досега не си посетил някое от мега партитата на Summertime Dance Explosion Solar 09, побързай да си освободиш датата 15-ти август и се отправяй към Слънчев бряг. Така ще си сигурен, че лятото ти не е пропиляно и ще станеш част от най-добрите летни музикални събития в България.

Закриващото парти за Summertime Dance Explosion Solar 09 ще е на Bedroom и е запазено за две звезди, които освен всичко ще миксират заедно - диджей Mark Knight и Martijn Ten Velden. Като отбор те са неповторими и нееднократно са докарвали българската публика до екстаз, като последната им визита бе на връх Нова година в Ялта. Mark Knight е олицетворение на съвременния DJ, а постиженията зад гърба му вече го нареждат сред водещите изпълнители на денс сцената. Енергичните му сетове, прелитащи по целия музикален спектрум с високи и басови елементи, направо разбиват публиката във всяка точка на света, а оригиналните му продукции и отлични ремикси го превръщат в един от най-търсените продуценти, ремиксатори и диджеи на планетата. През 2004 г. Mark Knight създава Toolroom Records, който се превръща в един от водещите световни лейбъли за електронна музика, достигащ 100 рилийзи през 2009 г. Експлозивната му кариера го изкачва до 42-ро място в класацията Top 100 на DJ Mag през 2008г.

Martijn Ten Velden
от своя страна не остава по-назад – не случайно прякорът му е MARTIJN „TEN OUT OF TEN” VELDEN заради способността му да получава оценка “десет от десет” във всяко музикално ревю за парчетата му. Автор на вселенския хит "I Wish U Would", както и на ремикси за Shapeshifters и Sandy Rivera, Martijn Ten Velden се радва на подкрепа от ди-джеи като Roger Sanchez, Deep Dish и Steve Lawler, които не пропускат да пуснат негов трак в сетовете си.



Билети за финалното парти на Summertime Dance Explosion Solar 09 могат да бъдат закупени в мрежите на Еventim и Ticketstream, както и на Белия бар в Ялта.

More from View Sofia

More Culture