Следва

Петъчна доза секс: Повелителят на чорапите Д.Т.

Elegantissima: Мелания Тръмп и Dolce&Gabbana в музея

Фантастична е!

Celebrities преди 6 години

Докато Доналд Тръмп, придружен от около 1000 души антураж, но без любимата, е на Световния икономически форум в Швейцария, съпругата му Мелания, която в последната минута се отказа да лети с мъжа си за Давос, се намира във Вашингтон. Вчера 47-годишната първа дама на САЩ посети Мемориалния музей на Холокоста.

Самата Мелания сподели снимките си в мрежите, благодарейки на музейните работници за тура и отбелязвайки, че мястото "пази паметта за милионите невинно погубени хора и ни помага да разберем каква трагедия всъщност представлява холокоста".

За появата си госпожа Тръмп избира много сдържан тоалет: черно-бяло палто Dolce&Gabbana и обувки на ток Manolo Blahnik. В комбинация с осанката, прическата и усещането на цялостната картина, признаваме - фантастична е!

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 18 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.