Следва

Labels – Christobal Balenciaga- Кралят на изчистения силует

Five fashion picks - Week 32

Миналата седмица Карл направи скандално изказване пред известно американско списание, по повод феминизма и Коко Шанел. А Лагерфелд споделя за Мадмоазел...

Fashion преди 14 години

5-те неща, които харесахме в модата през изминалата седмица


1. Изказването на Лагерфелд



 


Миналата седмица Карл направи скандално изказване пред известно американско списание, по повод феминизма и Коко Шанел. А Лагерфелд споделя за Мадмоазел, че това е жена, която по никакъв начин не може да се нарече феминистка. Твърде много е мечтала за любов, твърде много е имала нужда от мъже, а и е била твърде красива, за да бъде феминистка. Другото, което Кайзера споделя за себе си е, че е време да помогне на този „идиот Лагерфелд да измисли нещо ново и да спре да разработва старото сако Шанел”. Как да не го обичаш?



2. Трудни обувки


/Alexander McQeen, John Galliano, Nina Ricci, Christian Dior/

Кои са обувките, на които се ходи най-трудно? След експеримент на колегите в Лондон и Ню Йорк определихме, че това са обувките на Nina Ricci, John Galliano, Christian Dior и Alexander McQueen. Как да не ти е наистина трудно да ходиш с подобни?!



3. Нов мъжки тренд



Има нов мъжки тренд, който все по-сериозно присъства в мъжкия гардероб, а това са клиновете. Господата в известните модни столици са започнали да носят къси панталони с клинове, най-вероятно по примера на Givenchy, което не ни е кой знае колко любимо, но определено ни се струва интересно.


4. Разпродажно време




Сега е моментът, в който можеш да си купиш страхотни неща на добри цени. В повечето магазини вече могат да се открият дрехи и аксесоари с 70% отстъпка, като ние специално си харесахме тези сандали на платформа с капси.

Сандали Escada, стара цена 925 лв, нова цена 296 лв.


5. Нови снимки на Виктория за Армани



Госпожа Бекъм все още е много секси и точно това показва в новата рекламна кампания за Emporio Armani underwear, в която Дейвид и Виктория по принцип участват заедно.
Миналата седмица обаче, от рекламния отдел на италианската марка представиха една нова снимка, която смятат да използват за реклама. На тази снимка Виктория играе ролята на силната жена, страшно секси е и е без Дейвид.Това е вторият сезон, в който съпрузите се появяват заедно в реклама на Armani underwear, а поразяващите фотоси са дело на фотографското дуо Мерт и Маркус.


 

More Fashion