Следва

17 околоочни кремa, които НАИСТИНА си вършат работата!

Козметичната линия на Риана унищожи Kardashian Beauty!

We have a battle here...

Beauty News преди 6 години

"Създавам неща, които обичам! Искам всички момичета да се влюбат в продуктите. С козметичното семейство Fenty проектираме гримове за всички кожи, както за тъмни, така и за мега светли", споделя Риана за новото си начинание да покори козметичната индустрия.

Космополитното изречение на барбадоската и световна певица, може би, бе един от главните фактори за страхотния успех на лейбъла за козметика.

Статистика проведена за продажбите на Kylie Beauty на Кайли Дженър и KKW на Ким Кардашян, показва драстичната разлика между марките и Fenty.

От както Fenty Beauty стартира на пазара, козметичните фирми на сестрите К, рязко намалиха цените на продуктите си в името на това да задържи старите си клиенти + привличане на нови.



Според пазарните изследвания на Slice Intelligence, която установи, че докато Kylie Cosmetics е имала най-високи годишни продажби, продажбите на Fenty Beauty през първия месец на работа са пет пъти по-големи. Също така, да не забравяме, че линията на Кайли тази година навършва 2, а тази на Рири е една на 6 месеца.

Лейбъла на Риана не само "срина със земята" клана Кардашян, а и други успешни марки за грим, като: Kat Von D Beauty и Kendo, фирми, които продават продуктите си единствено в Sephora.



Аплодисменти за "кралица" Рири, нейният интересен подход в козметичния свят и за големите продажбите на лейбъла, с които ще накара другите бюти фирми да вкарат повече мисъл и иновативност в артикулите си от днес нататък.

More Beauty News