Следва

5 "rules" от DUA LIPA

Grammys 2018-та: От Рири до Гага, кой с какво очарова на червения килим

60-те годишни музикални награди "Грами" са вече факт.

Celebrities преди 6 години

За първи път от доста време извън Ел Ей, съответно в Ню Йорк, светското събитие събра каймака на музикалната сцена.

Риана не мина по червения килим, но за сметка на това разби сцената с жестоко изпълнение и няколко интересни аутфита. Лейди Гага спечели всички с удивителната си черна рокля с шлейф на Armani и с интересната си плитка ала Кхалеси от "Игра на тронове".

Големият победител на вечерта пък се оказа Бруно Марс, който прибра у дома цели 6 златни грамофончета, включително за за "най-добър албум", за "песен на годината" и за "запис на годината".

Рапърът Кендрик Ламар се сдоби с пет награди, най-важните от които за "най-добра рап песен", "най-добро рап изпълнение" и "най-добро музикално видео".

В поп категориите, разбира се, доминира Ед Шийран, а Ленард Кое взе първо "Грами посмъртно.

Цялата церемония, разбира се, бе маркирана от политически теми. Гостите на 60-те музикални награди пристигаха на червения килим с бели рози в ръка или към аутфита в знак на солидарност с кампанията Time's Up срещу сексуалното насилие.

А кой на каква интересна визия заложи, вижте в галерията горе>>>

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 час

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.