Spring 2018 Couture: Най-добрият Recap

Spring 2018 Couture: Най-добрият Recap

All things wild and wonderful…

Освободено, фантастично и over-the-top настроение се настанява в и иначе приказния Париж за Седмицата на висшата мода – едно от малкото мероприятия в модния календар, които малко или много са успели да останат верни на бляскавата си същност. Присъстващите са редактори, купувачи и ексклузивни клиенти; презентациите са интимни, а колекциите са на предела на артистичната екстремност както в концепцията си, така и в реализацията.


Valentino Пролет/Лято 2018 Couture

Току-що изминалата Haute Couture Week ни направи свидетели на същинска експлозия от цветове при Maison Margiela и Valentino. Презентацията на Valentino откри модел с огромна синя шапка с периферия в комбинация с отровножълто обемисто копринено палто. По време на ревюто се прокрадваха богати, добре съчетани флорални мотиви в патрициански нюанси и дълги, феерични рокли, присъщи на истинска богиня.


Maison Margiela Пролет/Лято 2018 Couture

При Margiela креативият директор Джон Галиано, държи всички присъстващи да включат камерите си на режим със светкавица, осветявайки неоновата вълна от модели на дефилето. Ретро-футуристичните силуети, „хипер“ цветовете и PVC материите само подчертават вдъхновението за колекцията – технологии и хаос.


Schiarparelli, Jean Paul Gaultier, Victor & Rolf Пролет/Лято 2018 Couture

Ексцентричността не отсъства и при Schiaparelli, Gaultier и Victor & Rolf.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.