Следва

Питахме мъжете: Чорапите, на точки или с ръб?

AVON Аwards за ВАС!

Winner, winner

All About Life преди 6 години

Сезонът на наградите е - SAG, Grammy, а и Оскарите предстоят. Изключително вълнуващо e, a и не се изчерпват само до червения килим.

Любимaта ни марка AVON е също номинирана, но в класациите на престижната награда Edison 2018. Причината - серията ANEW Infinite Effects. Още по-вълнуващо е! Призът е признание на някои от най-иновативните нови продукти, услуги и бизнес лидери в света. Целта да поощтрят желанието за новаторство, творчество и изобретателност. And this is amazing!

Номинираният за приз продукт - ANEW Reversalist Infinite Effects с двойна система на нощна грижа за лицето, която се ротира всяка седмица. Терапията съчетава две формули в точната концентрация на съставките - Формулата Phytol+ и Формулата Superretinol, които се допълват и на равни периоди подготвят кожата за своето въздействие.

Най-добрата новина от всички обаче е, че имаме награди и за вас! 5 щастливки могат да отнесат по един АNEW Reversalist Infinite Effects за вкъщи. За целта трябва да обещаете, че ще стискате палци за номинацията на Edison, но и не само...

Споделете ни в коментар или на email: [email protected] - Kоя е най-щастливата възраст?

Срокът е до 07.02.2018! Good luck!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.