Следва

Питахме мъжете: Чорапите, на точки или с ръб?

AVON Аwards за ВАС!

Winner, winner

All About Life преди 6 години

Сезонът на наградите е - SAG, Grammy, а и Оскарите предстоят. Изключително вълнуващо e, a и не се изчерпват само до червения килим.

Любимaта ни марка AVON е също номинирана, но в класациите на престижната награда Edison 2018. Причината - серията ANEW Infinite Effects. Още по-вълнуващо е! Призът е признание на някои от най-иновативните нови продукти, услуги и бизнес лидери в света. Целта да поощтрят желанието за новаторство, творчество и изобретателност. And this is amazing!

Номинираният за приз продукт - ANEW Reversalist Infinite Effects с двойна система на нощна грижа за лицето, която се ротира всяка седмица. Терапията съчетава две формули в точната концентрация на съставките - Формулата Phytol+ и Формулата Superretinol, които се допълват и на равни периоди подготвят кожата за своето въздействие.

Най-добрата новина от всички обаче е, че имаме награди и за вас! 5 щастливки могат да отнесат по един АNEW Reversalist Infinite Effects за вкъщи. За целта трябва да обещаете, че ще стискате палци за номинацията на Edison, но и не само...

Споделете ни в коментар или на email: [email protected] - Kоя е най-щастливата възраст?

Срокът е до 07.02.2018! Good luck!

More All About Life

Кучето е мое! Споделеното попечителство над любимците след развода

All About Life преди 1 ден

Когато се омъжих, най-накрая разбрах какво е безусловната любов - благодарение на моя булдог. Бях безнадеждно отдадена на това пухкаво, набръчкано кученце, откакто го взехме у дома месец след сватбата ни. Всичко, което правеше Чарли, ме радваше: мърдането на дупето му, начина, по който се плъзга през кухнята, за да облизва трохите по пода, настойчивостта му да гризе стените на апартамента ни.