Следва

Broken heart

Pre-Fall 2018: Isabel Marant

За pre-fall 2018-та Изабел Маран представя поредната страхотна колекция...

Runway преди 6 години

..., за която самата тя казва, че: "Шик е, но без да е голяма работа." Прекалено скромно от нейна страна, но, следва да признаем, дизайните наистина очароват без да носят какъвто и да е намек за претенция. Момчешките на вид елементи тук се балансират чудесно с много женствени и дори провокативни такива като добре познатите ни и обичани от Маран елементи - избродирани романтични топове и палта.

Карето като мотив е силно застъпено по палтата и ризите, а палитрата, в която то удобно се намества, се състои от топлите земни тонове на шоколад и горчица. Друг интересен акцент са панталоните от рипсено кадифе в наситен тюркоаз, които, според бележки оставени от дизайнерката, могат да се носят както високо вдигнати на талията, така и ниско паднали, подобно на анцуг. Съвсем деликатните викториански препратки пък се четат в обема при раменете и загатнатите деколтета, а като настроение идват винаги в различен цвят и принтове - черно, тюркоаз, бургундско и отново горчица...

Цялата колекция в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.