Следва

Карлсберг Груп обяви създаването на Общност на младите учени

Любовен Зодиак: ТЕЛЕЦ

Уникалната характеристика на зодиакалните знаци…в любовта!

Astro преди 6 години

ТЕЛЕЦ (21.04 – 21.05)

Как обичат

Телците са привърженици на традициите и в любовта това не прави изключение. Във връзките си те се отнасят с огромна нежност и предпазливост. Не си падат по крайностите: за тях стабилността, дългосрочната любов и нейната стойност са много по-важни от всичко друго. Ако Телецът е влюбен, то той е влюбен изцяло и истински. Той искрено ще се възхищава на всичко в любимия си човек. Телците забелязват малките неща и тъкмо те са тези, които го карат да бъде щастлив. Класическата романтика им харесва: срещи, ухажване, стихотворения, танци, музика и цветя…

Ако имате връзка с Телец, то вие ще се промените много. Ще гледате на себе си по друг начин, тъй като Телецът ще ви накара да забележите неща, които никога не сте знаели за собственото си Аз. Когато един човек е обект на обожание, то той самият се преобразява. Ще получите рядко срещано внимание, много ласки и любов.

В секса Телците не обичат да експериментират, но ако това е нещо, което партньорът им иска, биха склонили да го направят. Но това, че са готови на жертви, не означава, че биха поставили себе си на второ място и нямат никакво себеуважение. Напротив! Ако изисквате твърде много компромиси от тях, те ще ви видят като егоисти. А това не е най-романтичният сценарий, в който може да бъде въвлечена една връзка.

Как да ги обичаме

Невероятно, но факт: дори такива романтични натури, каквито са Телците, изискват търпение. Истинска борба е да ги спечелите. Най-важното е, че трябва да бъдете откровени и честни с тях. Каквото и да се случва, трябва да можете да ги погледнете в очите. Освен това Телците се нуждаят от някого, на когото могат да разчитат и в трудните моменти от живота си. Тогава характерът им е труден и буквално се изисква от вас „да ги хванете за рогата“, да ги погледнете в очите и да им покажете, че не се страхувате от това. Интересно е, че с тях трябва да бъдете непреклонни и твърди, но в същото време – нежни и внимателни. Не знаете как да направите и двете едновременно? Тогава трябва да се оттеглите мигновено.

Телците могат да бъдат много упорити и само да създават илюзията, че са се вслушали в това, което казвате, а всъщност твърдо да са впили „копита“ в земята. Затова трябва да бъдете колкото категорични в становището си, толкова и деликатни.
Колкото и да си падат по традиционното, Телците не обичат да им е скучно. Просто умеят да запазват ценните красиви неща, които често се губят, когато времената се менят. Но те определено обичат да се забавляват. Игрите, стратегиите и загадките им се харесват. Понякога Телецът ще иска да спори, за да види кой ще спечели, какви аргументи ще бъдат дадени и чии ще се окажат по-силни.

Ако видят, че сте на тяхна страна и ги спечелите, то те ще бъдат много грижовни към вас. Ще правят най-доброто, което могат, за да ви накарат да се чувствате обичани и желани.

Как се разделят с партньора си

Телците обичат нещата да се развиват в собствения си ход, непринудено и естествено. В любовта това е много важно за тях. Ако партньорът на Телеца го кара да се реши на стъпка, на която той не е готов, то Телецът ще отстъпи няколко крачки назад. Подобни „резки скокове“ го плашат и го карат да се чувства притиснат до стената. Когато се изпадне в подобна ситуация, често Телецът дори бяга от разговорите по темата. Ако го попитате какво не е наред, той вероятно просто ще въздъхне и ще отбие темата, макар и да знае, че този разговор отново ще бъде повдигнат.
Остатъкът си е остатък – тези ситуации ще се натрупват, а Телецът все така ще иска да се върне в спокойствието си, което, ако не му бъде осигурено, ще се стигне дотам Телецът да се опитва да избяга. Той ще го прави почти незабелязано, докато накрая не усетите, че гледате в съвсем различни хоризонти.

Разговорите за брак и деца са такива големи теми, които биха могли да уплашат един Телец, който не се чувства готов за тях. Затова алтернативата, която той вижда, е да побегне в другата посока. Голяма част от Телците се опитват да възобновят равновесието в отношенията си, но в случай на конфликт по въпросите, които ги притесняват, те се оправдават, искат разговорът да бъде прекратен, извиняват се и отново се опитват да прескочат проблема.

Както се каза в началото, за Телците са важни малките неща. И тъкмо там можете да забележите промените в отношенията си. Ако нежното „добро утро“ и честите целувки са се изпарили, то имате повод за притеснение. По такъв начин Телецът се отдалечава от вас и в същото време решава дали тези отношения имат перспектива.

Истината е, че Телецът не обича да се чувства притиснат. Не обича да бърза, а свободата е много важна за него. Когато е решен на големи стъпки, той обикновено ги предприема. Но, ако от нищото изскочат въпросите за брак и деца, без още да има усещане за подобен етап на отношенията, Телецът бързо ще потърси изхода.
 

More Astro