Следва

9-те знака, че прическата ти плаче за промяна

Play Intense by Justin and Givenchy

 

Освен, че е един от най-продаваните млади американски музиклани изпълнители и има милиони фенове по целия свят, Джъстин Тимбърлейк много бързо се наложи и като модна икона...

 

Beauty News преди 14 години

 

Освен че е един от най-продаваните млади американски музикални изпълнители и има милиони фенове по целия свят, Джъстин Тимбърлейк много бързо се наложи и като модна икона.
 

Очаквано беше звездата бързо да се ориентира в модния бизнес и по подобие на много свои колеги да пусне на пазара продукт със собственото си име.
Тимбърлейк сключи сделка с "Givenchy" за създаването на нов парфюм с името му. Всъщност, това е вторият път, в който френската модна къща иска да подпише договор с певеца, но предишния път той отказа.
 

Очаква се името на Джъстин да бъде на луксозната кутийка на двата парфюма за мъже - Play и Play Intense. Явно кризата се отразява и на певеца, и на изпълнителните директори на модната империя, които били доста настоятелни пред американеца.
 

От компанията заявиха, че много харесват Джъстин и смятат, че е идеален за пускане на звезден парфюм. Все пак той има страшно много почитатели сред младите хора, а Givenchy е марка, която все още се опитва да ги привлече като потребители.
 

Джъстин на свой ред заяви, че ще се радва да работи с компанията, като той държи аромата на парфюмите да бъде свеж и чист като ухание. Това, което той харесва. За Джъстин най-великият аромат на света е този на феромоните.
 

More Beauty News