Следва

Доналд Тръмп: Имам ОГРОМЕН респект към жените! ... Да, бе, да!

Too cheap за червения килим

Тц-тц-тц...

Celebrities преди 6 години

Наскоро провелите се SAG телевизионни награди предизвикаха доста бурни коментари след себе си. Един от тях е свързан с актрисата Тарин Манинг и по-конкретно стилистичната визия, с която тя се появи. Както стана ясно на червения килим, Манинг бе облечена с рокля на бранда Adrianna Papell и оттук започва всичко.

Звездата от "Оранжевото е новото черно" очевидно не е била запозната с името зад роклята, нито цената й, която всъщност е доста достъпна - 200$. А когато един от репортерите коментира, че е "толкова готино от нейна страна" да носи нескъпа рокля на наградите, Манинг отвръща ядосано: "Не, не е. Голяма грешка на стилиста е, че не ме е запознал със ситуацията." Секунди след това, явно осъзнала сторения гаф, тя добавя: "Но сега всеки може да си я позволи, което е супер."

Въпреки това обаче, актрисата не успява да сдържи натрупалия се гняв и продължава така: "Ситуацията е доста неприятна за мен, защото искам да бъда суперзвезда. Дизайнерката получава доста публичност покрай моята поява и затова е редно да ми заплати голям хонорар за възнаграждение."

Горката Тарин, сега като се замислим, и ние "искрено" й съчувстваме за "евтината" рокля...

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 20 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.