Fashion battle: На път към Aлпите

Fashion battle: На път към Aлпите

Hit the road Jack!

Хващаме последния влак, за да почувстваме финалните студени, слънчеви лъчи, далеч от градския „фешън“ хаос.

Снежно и цветно подбираме точните модни елементи, които да вземем на двуседмичното ни приключение. Авантюристичният дух в нас ескалира, а чашата греяно вино в стая номер 5, пред камината - отчаяно я копнеем!

Очила, чанта, куфар, еуфория и сандвич с прошуто в ръка. Със скоростта на светлината събираме необходимите неща в "подвижния дрешник" Samsonite, специално купен, за да събере всичките ни модни капризи за вълшебните Алпи.

Сервираме модното ни блюдо, създадено от нас двамата - Редакторите, в редовете долу:

Давид

Куфари, сакове, торби... Не слушайте глупостите на Филип. Не работите в туристическа агенция, за да се интересувате от куфари. Момичета, отивате на Алпитеее. Единственото важно за там е да се покажете в най-добрата си форма и много забавления. Кафе, омлет, планинско слънце, Instagram и перфектен аутфит, разбира се. Комфи-стилно комбо от, на пръв поглед скучно-обикновени елементи, но фешън и адекватно за мястото и условията. Макро акцент като цвят на палтото, ненатрапчива детайлировка в златисто и дървена декорация на чантата. Поръчайте си блогърски обяд, облечете този аутфит, няколко пози... щрак, щрак, щрак и имате перфектни инстаграмски снимки от Алпите. А и някое местно момче, що да не...

Джинси Levi's 212 лв.
Блуза Diesel 
410 лв.
Палто
Joseph от 1 416 лв. на 850 лв.
Чанта
Gucci 6 291 лв.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.