Следва

"Да строим мостове, а не стени" & още от сър Елтън Джон

Политически възгледи + лош стилистичен вкус = Джой Вила

No words needed...

Celebrities преди 6 години

Подобно на всяка друга церемония, така и тази на Grammy, провела се в неделя вечерта, прави впечатление с лошия вкус на част от известните лица, появили се там. Като част от тази извадка се проявява и певицата Джой Вила, която умело смесва политическите си възгледи с лошия стилистичен вкус. Облечена е с дълга бяла рокля, на която е изрисуван фетус в дъга, а акомпаниращата я чантичка идва с надпис "Choose Life", което е и слоганът на движението срещу аборта.

Отбелязваме, че рисунката е дело на самата певица, а по темата тя самата има силно изострени виждания. Твърдо против аборта, 26-годишната изпълнителка дори си позволява да го нарече убийство в един от постовете си в Twitter миналата есен.

Модата представлява достъпна платформа за изразяване на случващото се в момента в света, в това число и политическите ситуации, но изборът на Вила е не просто неуместно презентиран, но и още естетически неиздържан...

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 16 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.