Месечен ХОРОСКОП - Февруари 2018

Astro преди 6 години

Дойде и месецът на Водолея, който покровителства социалното, външното изразяване на нашите мисли и идеи, както и стремежът ни към по-добро. Водолеят носи интелектуална енергия със себе си. Най-доброто, което умът ви може да предложи, ще иска да излезе навън.

Това влияние ни стимулира към развитие, но и към голямо обновление. Затова за Водолея се казва, че представлява „новото общество“. Неговата енергия може да бъде непредвидима, което може да направи много от действията ни неочаквани. Сега не искаме да се задоволим с чуждите очаквания и изисквания – искаме присъствието ни да бъде отчетено, да заемем твърда позиция и да я отстояваме.

Меркурий навлиза във Водолей и ще остане там до 18-ти февруари. Тъй като силата на общуването (Меркурий) сега ще действа заедно със силата на фиксираната мисъл и интелект (Водолей), то тъкмо сега се отварят големи възможности пред нас. Хуманитарните въпроси за правата, за свободата и ценностите ще бъдат на дневен ред.

Разбира се, няма как денят на любовта (14-ти февруари) да не окаже огромно психологическо влияние върху нас. Много ще бъдат далеч по-смели в общуването, което ще им спечели нови и интересни контакти. Други ще се решат на важни стъпки, тъй като подобен повод ще ги накара да направят някои основни равносметки относно връзката, в която се намират. За едни това ще бъде начало, за други – край.

Най-важното е да следвате сърцето си. Звездите покровителстват общуването, изразяването на Аз-а и ярките личности. Добре е да слушате разума си, но това е период, в който вътрешните ви усещания ще бъдат далеч по-мъдри от него. Не ги заглушавайте.
 

Хороскоп

Още от Astro