Следва

СПA(o)Делени Любовни моменти в RIU Pravets

Да или Не: Erdem-ът на Кейт?

Florals през зимата...

Celebrities преди 6 години

Бременната херцогиня показа елегантен образ по време на официално събитие в Стокхолм, където в момента заедно с принц Уилям са на посещение при кралското семейство на Швеция.

Пременена в сатенена рокля с флорален принт на Erdem Катрин предизвика погледи на одобрение на гала вечеря в резиденцията на британския посланик в скандинавската страна.

В момента херцогинята на Кейбридж е бременна в шестия месец и съвсем скоро ще дари любимия си принц Уилям с трети наследник.

Роклята в цвят горчица от колекцията на Erdem, 36-годишната Катрин избра да комбинира с виненочервени велурени обувки на Gianvito Rossi, перлена гривна и обици Collingwood, които едно време бяха любими на принцеса Даяна.

Ние сме влюбени в тази лежерна, но много запомняща се и шикозна визия на бременната херцогиня, а вие? Отговорите в анкетата долу>>>


Анкета

Харесва ли ви флоралната рокля на Катрин?

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 29 минути

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.