Следва

Парис Хилтън стана двойничка на Ким Кардашян

СПA(o)Делени Любовни моменти в RIU Pravets

Love me.

All About Life преди 6 години

Още не е дошъл февруари, а навън температурите са като за средата на март и ние сме в лека еуфория. Слънцето ни зарежда с позитивна енергия и малкият ни кокошарник е в стихията си и не млъква.

По стара традиция винаги обсъждаме актуалните за сезона теми - като couture ревютата, наградите Grammy и предстоящия "Свети Валентин". Макар офисът ни да е до голяма степен версия на all the single ladies, това не ни спира да споделяме идеи за перфектно прекарване на празника. Въпреки че рядко стигаме до консенсус, все пак сме жени, този път успяхме да създадем атмосфера, устройваща всички ни...


Сценарият:

Щастието е да усмихнеш любим човек... да подариш изживяване, което да се превърне в безценен спомен – мигове на споделеност в уютна обстановка и безупречно обслужване в допълнение с прекрасен СПА център, вкусна храна и свежестта на планината.

Мястото:

Какъв по-добър начин от подарък за деня на Свети Валентин в RIU Pravets Golf & SPA Resort нощувка, закуска и тематична вечеря на блок маса, бутилка вино по време на вечеря и изненада в стаята. Спа безвремие и много любов! А бонус към цялата идилия можем да добавим и не чак толкова романтични, но изключително интересни специални подаръци - голф пакет за начинещи и игра на боулинг.  А за тези, за които изненадата е неизменна част от обяснението в любов какво по-добро от персоналния подаръчен ваучер и свободата да избираш.

More All About Life