Следва

Всички носят: Червени high heels, мокасини & още нещо...

Grammys 2018. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

По десетобалната...

All fashion преди 6 години

Традиционна рубрика, традиционна церемония - ежегодните музикални награди "Грами", чийто червен килим е повод звездите да покажат завиден стил... или пък липсата на такъв.

Безспорно именно тази церемония е едно от най-важните събития в музикалната индустрия. Именно и заради това посвещаваме днешната си порция критики и похвали изцяло на визиите за Grammys 2018-та. Този път от списъка ни "заподозрени" съвсем не изключихме звездите, които бяха достатъчно несъобразителни, че да изберат скандален дизайн, с който да блеснат пред публиката

Аутфитите коментират Габи, Цвети и Диана:

Оценката ни за Майли Сайръс


Габриела 7/10

Изключително приятна изненада от Майли, която този път изобщо не прилича на себе си, или по-скоро на традиционните й изяви на червения килим. Значително повече я харесвам така, но пък едновременно с това, следва да признаем, е прекалено семпла. Единственият намек за съобразено с тенденциите, идва от PVC сандалите.

Цветина 10/10

Учудващо обрана, абсолютно неприсъщо за Майли и поне за имиджа, който изграждаше до сега. Харесва ми изключително много, дори небрежните акценти по раменете или пък фактът, че дизайнът е така направен, че симпатично напомня на наметало. Въпреки че, ненавиждам PVC обувки, тези доста ми допадат и мисля, че са изключително добре подбрани за дюс гащеризона, защото бляскавият им висок и дебел ток добавя един кокетен акцент.

Диана 8/10

Не съм свикнала да виждам Майли толкова облечена. Малко съм изненадана от избора й, но определено ми харесва. Гащеризонът е жесток, но сандалите бих ги сменила.


Оценката ни за Хейли Стайнфелд

Габриела 8/10

Страшно харесвам дизайна на Vauthier, а останалата част от стайлинга много подхожда на възрастта на Хейли. Все пак тя е едва на 21 и всякакъв друг по-зрял прочит на визията би стоял нелепо.

Цветина 10/10

Ужасно много ми допада този аутфит. Много женствена и много шик, а в същото време има нещо на ръба, нещо предизвикващо и граничещо с екстравагантно. Влюбена съм във виолетовите ботуши, които според мен правят цялостната визия толкова тренди. Лекотата от липсата на аксесоари е доста на място!

Диана 9/10

Роклята е уникална. Много ми харесва, точно в мой стил. Ботушите сами по себе си също. Особено цветът, влюбена съм в него. Единственото, което леко ме дразни е комбинацията между двата елемента. Не мога да я възприема.
 

 

Оценката ни за Лана дел Рей

Габриела 10/10

Почти убедена съм, че това е първата визия на Лана, която някога ми е харесвала. Наистина е страхотна, едновременно с това шантава и изразяваща нейната натура, но без това да ме дразни по какъвто и да е начин. Очарована съм от всеки един от детайлите, а да не споменаваме, че и роклята комплиментира много добре фигурата й...

Цветина 3/10

Не, определено никак не ми харесва. Нито роклята, нито цепката, нито звездните съзвездия като акцент в дизайна, нито обувките или пък колието. Бюти визията към аутфита, мисля че, също не е съобразена особено добре.

Диана 6/10

Роклята не е мой стил определено, но пък на нея много й отива, а и ореолът със звездите я допълва перфектно.


Оценката ни за Кали Учис

Габриела 1/10

Не случайно я включихме в класацията с най-зле облечени от церемонията. Всичко тук е закъсняло с някое друго десетилетие - силуета, декорацията и да не забравяме прическата...

Цветина 0/10

Бих се разплакала и даже не бих си направила труда да коментирам това отвратително недоразумение.

Диана 0/10

Нито моделът, нито цветът ми допадат и не смятам, че пасват на фигурата или цвета на кожата на Кали. Ужасен избор.
 

 

Оценката ни за Мелиса Морган

Габриела 3/10

Смелият ход невинаги си заслужава. Оправдавам Морган именно с този мотив - желанието да направи впечатление и се надявам, че не личният й вкус е бил водещ при този избор.

Цветина 1/10

Продължаваме с шока. Очите ме болят... и от цвета, който грам не си кореспондира нито с изключително русата коса на тази дама, нито с шоколадовата й кожа. А цветята от текстил по сатенената рокля дори не искам да ги обсъждам. Ужасен избор, просто ужасен!

Диана 0/10

Макар цветът да е тенденциозен, то определено не е за нея, не й отива нито на кожата, нито на косата. Моделът на роклята сам по себе си е погромен, а цветята са черешката на тортата.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.