Следва

It shopping list: Алени чепици

Донатела Версаче: Джани щеше да каже, че модата ми не е достатъчно добра!

Сестрата на големия моден дизайнер и креативен директор на Versace отговори на 73-те въпроса на модната библия Vogue.

All fashion преди 6 години

"Не са достатъчно добри", отговори Донателна Версаче на въпрос какво ще каже брат й Джани за модните й креации на чело на марката Versace.

Емблематичната блондинка разкрива още, че все още ужасно й липсва смехът на именития й брат и че най-добрият съвет, който някога й е давал е: "Бъди вярна на себе си".

За Vogue Донатела признава още, че предпочита кожата пред дантелата и никога не е разбирала защо модата се опитва да наложи ниските обувки.

В забавното видео с въпроси, заснето в апартамента на покойния Джани, Версаче споделя с почитателите си, че обожава рози и че модният елемент, който не трябва да липсва в гардероба на една жена са чифт кожени панталони.

Донатела е категорична, че не понася минимализма в модната индустрия и че най-доброто, което се е случвало на тази сфера е технологията.

Облечена в скини дънки, стилизирани с колан с голяма катарама, и розов тишърт с надпис Versace, блондинката говори и за последната колекция, която създаде за Versace, своеобразен трибют към творенията на брат й Джани: "Направих го чак сега, след 20 години, защото чак сега мога да си спомня за него и дизайните му без да ме боли ужасно много".


Още от Донатела Версаче за Vogue ТУК!


More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 12 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.