Следва

It shopping list: Алени чепици

Донатела Версаче: Джани щеше да каже, че модата ми не е достатъчно добра!

Сестрата на големия моден дизайнер и креативен директор на Versace отговори на 73-те въпроса на модната библия Vogue.

All fashion преди 6 години

"Не са достатъчно добри", отговори Донателна Версаче на въпрос какво ще каже брат й Джани за модните й креации на чело на марката Versace.

Емблематичната блондинка разкрива още, че все още ужасно й липсва смехът на именития й брат и че най-добрият съвет, който някога й е давал е: "Бъди вярна на себе си".

За Vogue Донатела признава още, че предпочита кожата пред дантелата и никога не е разбирала защо модата се опитва да наложи ниските обувки.

В забавното видео с въпроси, заснето в апартамента на покойния Джани, Версаче споделя с почитателите си, че обожава рози и че модният елемент, който не трябва да липсва в гардероба на една жена са чифт кожени панталони.

Донатела е категорична, че не понася минимализма в модната индустрия и че най-доброто, което се е случвало на тази сфера е технологията.

Облечена в скини дънки, стилизирани с колан с голяма катарама, и розов тишърт с надпис Versace, блондинката говори и за последната колекция, която създаде за Versace, своеобразен трибют към творенията на брат й Джани: "Направих го чак сега, след 20 години, защото чак сега мога да си спомня за него и дизайните му без да ме боли ужасно много".


Още от Донатела Версаче за Vogue ТУК!


More All fashion