Следва

YALTA CLUB започва февруари месец с дуото Solardo и екзотичния Ali Kuru

Анджелина VS. Бриджит: Коя е по-стилна?

Холивудски блясък в Париж...

Celebrities преди 6 години

Анджелина Джоли е на официално посещение във Франция, където по възможно най-добрия начин смесва удоволствието с бизнеса.

Вчера, след като се наслади на Лувъра с децата си, световноизвестната актриса се видя с френската Първа дама Бриджит Макрон. Срещата на двете дами се проведе в Елисейския дворец, а темата на разговора им бе кризата със сирийските бежанци.



За повода 42-годишната Анджелина заложи на бяла рокля, с лейбъл на френския дизайнер Roland Mouret, в комбо с млечно сиво пончо и бежова чанта на, разбира се, Louis Vuitton. Червено червило и големи, черни слънчеви очила засилиха бляскавия външен вид на холивудската знаменитост.

От своят страна, Бриджит Макрон показа доста стриктен тоалет: черен панталон и бяла риза, а за разкош светло сиво сако - доста нетипичен избор за Първата дама, която обикновено залага на рокли с марка Louis Vuitton, които са с дължина над коляното.

Ние харесваме модния избор и на двете известни дами, но решаващият вот е за вас - Коя е по-стилна? Анджелина или Бриджит? Отговорите в анкетата>>>


Анкета

Коя е по-стилна?

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 14 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.