Следва

И INTENSIVE HYALURONIC маска отива при тези три от вас!

Нарисувай 1 чифт очила, вземи 2 подарък от KWIAT!

Подаръцииииии

All About Life преди 6 години

Месецът на любовта е и ние сме влюбени. Не само в някого или пък в живота, влюбени сме и в много други неща. Едно от тях е новата игра на KWIAT! Не само защото очилата им са невероятни, а защото само сега можем да ги имаме за подарък! От тях за нас, вас и всеки, който се осмели да... рисува!

Ето и детайлите:

„Този свят не е нищо другo освен платното на нашето въображение.” - Хенри Дейвид Торо. - Българската марка очила KWIAT се придържа към този цитат и по традиция ще ви позволи да развихрите креативността си по повод Св. Валентин.

Всеки, който скицира или нарисува очила, ще има възможност да спечели два чифта по избор от всички колекции на KWIAT. За да участвате в играта трябва да скицирате или нарисувате на лист хартия очила по ваш дизайн и да напишете #seethrough на листа. След това, снимайте скицата и я качете във Facebook профила си, като отбележите @KWIAT или в Instagram, като отбележите @kwiat_eyewear и поставите #seethrough в публикацията. Не забравяйте да направите публикацията си публична, за да достигне тя до организаторите.

Авторите на трите най-оригинални скици ще спечелят по два чифта очила KWIAT по избор. Играта започва на 01.02.2018г. и ще продължи до 12.02.2018 г. Скици ще се приемат до 12.02.2018 г. в 12:00 часа на обяд, а победителите ще бъдат обявени в 16:00 в същия ден. Имената на печелившите ще бъдат публикувани на официалната Фейсбук страница на KWIAT, а представител на фирмата ще се свърже с тях, за да получат подаръците си преди празника. Харесайте своята награда тук: http://kwiat.bg/sunglasses-bg

В месеца на любовта KWIAT също така подарява седем дни, в които всеки може да закупи два чифта слънчеви очила или диоптрични рамки на цената на един. Специалното предложение е валидно само веднъж в годината за дните 12, 13, 14, 15, 16, 17 и 18-ти февруари, а местата са над 150 оптики в България или онлайн платформата www.kwiat.bg.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.