Следва

Movie Test Drive: "Всичките пари на света"

Карбовски представя „Красавицата и звяра“ в наши дни с риалити експеримент

Силиконови красавици срещат грозноват младеж в експеримент на „Втори план“ тази събота по bTV

Movies & TV преди 6 години

Провокативният водещ Мартин Карбовски подготвя любопитен експеримент за зрителите на bTV тази събота. Популярната приказва „Красавицата извяра“ вдъхновява автора на предаването „Втори план“ да направи съвременен риалити експеримент, за да провери дали творбата на Габриела-Сюзан дьо Вилньоф, която всички познаваме, все още е актуална.

„Намерихме едно симпатично, но грозновато момче, което запознахме с едни много красиви и пищни моми, които пък се явяваха на конкурс за силикон. Искахме да разберем как те ще се отнесат с него - „звяра,“ разказва Мартин Карбовски.
Има ли бъдеще грозният и беден мъж пред героинята на силиконовия труд, дали въобще тя ще му обърне внимание? Дали красавиците бяха честни с него? И най-вече – може ли съвременният беден „звяр” да сбъдне приказката със силиконова красавица? Карбовски среща силикона с некрасив и небогат мъж, но умен, с чудесна душа и чисто сърце, за да открие отговорите на тези екзистенциални въпроси заедно със зрителите на bTV тази събота (3 февруари) от 18:00 по bTV.

И през този сезон „Карбовски: Втори план“ води зрителите на bTV към вечните въпроси – кое е правилно и кой прави промените в динамиката на морала, културата и обществото. За целта водещият разказва и сравнява истории, митове или различни житейски борби и противоречия, а зрителите откриват историята под повърхността – втория план на човешкия живот, в който нищо не е такова, каквото изглежда.

More Movies & TV