Epic Nike, крачка в бъдещето!

Epic Nike, крачка в бъдещето!

Иновация и спорт в едно.

Бегачите винаги са мечтали за обувка, която да покрие всички нужди при едно бягане: да предложи повече омекотяване, да щади стъпалото и да връща повече енергия, за да останат бегачите свежи по време на бягане.Мечтаната обувка трябва още да е лека и да не се износва, да издържа на удари и на атмосферни влияния, бягане след бягане. Иноваторите в Nike - химици, инженери и дизайнери - се обединиха, за да предложат на атлетите едно изцяло ново решение - иновативната пяна, наречена Nike React.

Този февруари Nike вече може да демонстрира първите обувки, които отговарят на всички тези условия. Говорим за модела NIKE EPIC REACT FLYKNIT.

Еднослойната горна част Nike Flyknit е прецизно проектирана за повече стабилност, гъвкавост и проветривост. Ходилото е по-широко в областта на петата от горната част, за да осигури желаното омекотяване и стабилност на нужните места.

По-дълбоките разрези в ходилото и подметката индикират областите с повече омекотяване, а по-плитките създават повече стабилност.

Прецизният дизайн позволява бърза реакция, благодарение на проектирането на ходилото от едно парче пяна Nike React (без други съставни елементи или лепило).

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.