Следва

Личен стил: Виктория Димитрова

Epic Nike, крачка в бъдещето!

Иновация и спорт в едно.

Trends преди 6 години

Бегачите винаги са мечтали за обувка, която да покрие всички нужди при едно бягане: да предложи повече омекотяване, да щади стъпалото и да връща повече енергия, за да останат бегачите свежи по време на бягане.



Мечтаната обувка трябва още да е лека и да не се износва, да издържа на удари и на атмосферни влияния, бягане след бягане. Иноваторите в Nike - химици, инженери и дизайнери - се обединиха, за да предложат на атлетите едно изцяло ново решение - иновативната пяна, наречена Nike React.

Този февруари Nike вече може да демонстрира първите обувки, които отговарят на всички тези условия. Говорим за модела NIKE EPIC REACT FLYKNIT.

Еднослойната горна част Nike Flyknit е прецизно проектирана за повече стабилност, гъвкавост и проветривост. Ходилото е по-широко в областта на петата от горната част, за да осигури желаното омекотяване и стабилност на нужните места.

По-дълбоките разрези в ходилото и подметката индикират областите с повече омекотяване, а по-плитките създават повече стабилност.

Прецизният дизайн позволява бърза реакция, благодарение на проектирането на ходилото от едно парче пяна Nike React (без други съставни елементи или лепило). Така се конструира външният вид на ходилото в посока омекотяване и поддръжка там, където е най-необходимо за бегачите, като се премахва излишният материал, за да се намали тежестта на обувката до минимум. Видимо сложният дизайн на ходилото варира в дълбочина, като по-дълбоките части индикират областите с повече омекотяване, а по-плитките създават повече сила и устойчивост.

Понеже горната част на обувката е прикрепена само към едно парче пяна, подметката е по същество същата като ходилото, но със сегменти от допълнителна гума под пръстите и петата за допълнителна тяга и за подобряване издръжливостта на обувката.

Тичайте извън реалността с Nike! Чиито революционен модел Nike Epic React Flyknit ще тук от 22 февруари в избрани магазини на марката.

More Trends