Следва

Кая Гербер х Карл Лагерфелд: Пръв поглед върху колекцията

Spring 2018 Couture: Iris van Herpen

Разходка из Вселената...

Runway преди 6 години

Иновативна в собствените си творения, Ирис Ван Харпен отново разходи новите си изумително красиви дизайни по подиума в Gallery de Minérologie et de Géologie. Дизайнерката, вече няколко сезона подред, се спира на 3D принта като основна технология в проектирането на авторските кутюр колекции.

Артистичната дизайнерка се вдъхновява от природата и човешкото тяло, погледнато под микроскоп. Класическата зала на галерията бе трансформирана в стилизирана извънзема джунгла. Футуристичната аура, която преобладаваше по време на цялото ревю, допълнително подчерта концепцията и " посланието", което Ирис искаше всички да разберат и възприемат.

Въпреки комплиментите от страна на модните критици, че стилът й прилична на Александър Маккуин, този " жест ", според нас, е нелеп и подценяващ за стила на лейбъла.

Семпло скроените рокли, декорирани с 3D елементи, предизвикаха бурни аплодисменти и поздравления. Вижте цялата колекция от рокли и перфорирани, екстравагантни "шапки и аксесоари"  в галерията горе>>>


 

.

 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.